
Webinář Infor: Technologie v potravinářství 2021
Rok 2020 s sebou přinesl doposud nevídanou krizi a byly to právě moderní technologie, které pomohly výrobcům a celému dodavatelskému řetězci překonat tyto těžké časy. Využijte bezplatný webinář a objevte, jak události letošního roku ovlivnily technologie v potravinářství. Zhodnoťte efektivitu vašeho současného přístupu a odhalte pět hlavních trendů v technologických inovacích, které mohou výrazně zefektivnit provoz výrobních linek vašeho podniku a zajistit bezpečnost potravin i zaměstnanců.
Registrujte se nyní a zjistěte, jak vám vhodné technologie umožní:
- omezit případné odstávky výroby díky přístupu celkové efektivnosti zařízení (OEE);
- zvýšit produktivitu a kvalitu výrobků i zákaznického servisu zlepšením vizibility dodavatelského řetězce;
- zajistit bezpečnost potravin a omezit plýtvání.
Webinářem vás provedou Marcel Koks a Mikael Bengtsson, ředitelé pro strategii v potravinářském průmyslu ve společnosti Infor. Představí aktuální trendy a podělí se s vámi o praktické postřehy z oboru.
Přihlaste se ještě dnes a zjistěte více o technologiích v potravinářství pro rok 2021 a jak je nejlépe využít. Webinář bude dostupný od 10. prosince od 10:30 a je možné jej zhlédnout po registraci kdykoli.