
Myšlenka této výzvy vznikla v roce 2020 s cílem poskytnout oboru potřebné klíče k potravinové produkci zítřka, a to v reakci na očekávání a iniciativy z celého světa.
Ředitelka veletrhu, Audrey Ashworth reaguje na dotaz, co pro ni tato výzva znamená: „Připomíná nám, že jsme nositeli změn a musíme chápat environmentální, etické, digitální a demografické výzvy, kterým planeta čelí. Je na nás, abychom reagovali na výzvy, které přináší dostatek potravin a měnící se spotřební návyky. Znamená to také identifikovat talenty a dát prostor „mladým začínajícím podnikatelům“, kteří chtějí jednat a budou se podílet na tvorbě ekosystému zítřka.“
Ambicí veletrhu SIAL Paříž (15. – 19. října 2022) je nabídnout více než jen organizaci klasického odborného veletrhu. Zaměřuje se na obchod a přináší širší nabídku a rozmanitost, propojuje a usnadňuje navazování kontaktů. Propojuje komunitu před veletrhem, během a po něm. Nabízí inspiraci. Obsah a služby veletrhu pomáhají profesionálům v rozvoji, veletrh představuje kvalitní nástroje v průběhu celého roku. Prezentuje zkušenosti, to znamená více podpory a dobré tipy. Zároveň zpříjemňuje a usnadňuje návštěvu veletrhu.
Důležité milníky ročníku 2022:
- V části SIAL Innovation se představí to nejlepší z inovativní části celosvětové potravinářské nabídky.
- SIAL Start Up, nový prostor, v němž se představí výběr potravinových skvostů vytvořených v součinnosti Start-up Sesame a La FoodTech.
- SIAL Insights/Think Tank přinese exkluzivní studie o očekáváních spotřebitelů, produktových inovacích, tržních trendech a stravování mimo domov.
- SIAL Podcast, nový formát s měsíční periodicitou je zaměřen na novinky v potravinářském průmyslu a bude aktéry tohoto ekosystému provázet po celý rok.
Registrujte si svoji vstupenku včas!
Kontakt: visitor@francouzskeveletrhy.cz