
Z nápadu zachránit českou gastronomii během loňské jarní pandemie, a to nabídkou šokově zchlazených jídel z vyhlášených restaurací s doručením k zákazníkům domů, vzniklo Rohlík Bistro. Díky úspěchu projektu a zájmu restaurací i zákazníků se nabídka aktuálně rozšiřuje o dalších 15 jídel, připravených přímo pro Rohlík Bistro, od trojice špičkových šéfkuchařů.
„Zájem zákazníků o Rohlík Bistro nás těší a přinášíme jim rozšíření o další skvělá jídla, která pro ně z prvotřídních ingrediencí připravuje trojice vybraných šéfkuchařů, z nichž se každý specializuje na jiné kuchyně a pokrmy,“ představuje novou část nabídky Olin Novák, komerční ředitel Rohlík Group. On-line supermarket připravil i nové obaly, díky kterým zákazník ví, kdo z šéfkuchařů jídlo připravil. Uvnitř papírového sáčku jsou vakuované komponenty pokrmu (např. omáčka, maso, příloha) a dopis přímo od šéfkuchaře s instrukcí, jak jídlo nejlépe doma případně dále upravit.
Zmíněnými šéfkuchaři jsou Petr Bureš, Mahavir Kanswal a Gianluca Giardi. Speciality jako v restauraci pořídí zákazník za ceny mnohem nižší, zákazníci Rohlík Premium navíc s 15% slevou. Vybraný pokrm přiveze kurýr Rohlik.cz zákazníkovi až ke dveřím, a to už do dvou hodin od objednání.